Undertegn oppropet - Internett er ikke trygt for barn

Internett er ikke trygt for barn. Dette må det bli slutt på. Det er på tide at Europa tar et standpunkt for rettferdighet, er modig og setter en stopper for seksuelle overgrep mot barn for godt.

I Justice Initiative har vi sett hvor sterkt preget de som har overlevd seksuelle overgrep og vold mot barn er blitt. Omfanget av problemet fortsetter å øke ettersom gjerningsmennene misbruker makten fra internett. Barn står i fare for seksuelle overgrep og grooming på nettet, fysiske overgrep hjemme og i lokalsamfunnet, og overgrepsmateriale av barn sirkulerer i en alarmerende hastighet.

Vi krever at EU utøver lederskap, og stemmer for det nåværende EU-CSAM-forslaget, slik at vi kan beskytte alle barn og ungdommer og sørge for at overlevere oppnår rettferdighet.

Overlevere, foreldre, lærere, myndigheter, privat sektor og våre allierte står sammen om å få en slutt på seksuell vold mot barn i Europa og over hele verden. Vi samarbeider med #bebraveeurope og #ChildSafetyON kampanjene for å stoppe seksuelle overgrep mot barn.

Sammen kan og må vi stoppe seksuell vold mot barn i Europa ved å vedta lover som gjør det vanskelig eller umulig å misbruke barn på nettet. La oss gjøre internett #safeforkids

Forrige
Forrige

IKKE LA DEG LURE! (Oppdatert)

Neste
Neste

Destination Africa er første The Code-medlem i Norge!