Årets Lykkebobler går til ECPAT

– Problemet blir ikke løst ved at vi gremmer oss og sier «orker ikke høre om dette», sier Dora og Bjørg Thorhallsdottir. Under årets foredragsturné av Lykkebobler oppmuntrer søstrene publikum  å melde seg inn i ECPAT Norge.

Lykkebobler er et slags inspirasjons-foredrags-show om hvordan rett og slett få det bedre i livet. Vi mener selvsagt ikke at vi har svaret på det for alle, men vil gjerne dele redskaper vi selv har hatt stor glede av når vi har ligget nede for telling, eller når livet virker grått og kjipt.

I forbindelse med hver turné (vi er nå i gang med vår fjerde!), så velger vi alltid noe vi ønsker å støtte og som vi oppmuntrer publikum til å gjøre også bidra til.

I år har vi valgt ECPAT. Av den enkle grunn: det er så viktig. Det er så langt på overtid å ta tak og det er så alt for mange som ikke orker å ta tak i dette, derfor har vi så skremmende, vedvarende statistikk.  Problemet blir ikke løst ved at vi gremmer oss og sier «orker ikke høre om dette».

På turnéen vår kommer vi til å be alle, rett før pausen, ta opp telefonene sine og bli medlemmer der og da. Vi håper vi får mange, mange flere til å støtte det vi anser som kanskje den viktigste saken av alle, den vi helst ikke vil vite om: kommersiell seksuell utnytting av barn.

Vi gleder oss til å knytte til oss en haug med nye medlemmer!

Klem fra Dora og Bjørg

  ECPAT-BOBLER:  Under søstrene Dora og Bjørg Thorhallsdottirs årlige foredragsturné oppmuntrer de til bidrag til en veldedig sak. I 2016 går pengene til ECPAT Norge. 

ECPAT-BOBLER: Under søstrene Dora og Bjørg Thorhallsdottirs årlige foredragsturné oppmuntrer de til bidrag til en veldedig sak. I 2016 går pengene til ECPAT Norge. 

Om søstrene: 

  • Bjørg Thorhallsdottir: Kunstner, gründer og skaperen av Hjertefred. Har skrevet flere bøker, er en av landets mestselgende kvinnelige kunstnere, og har stort sett ca hundre prosjekter på gang. En sønn på 13. 

  • Dora Thorhallsdottir: Relasjonsterapeut og gründer av Relasjonssenteret. I tillegg til å være standupkomiker (nylig avsluttet den kritikerroste forestillingen «Det var ikke sånn det skulle bli» og kommer med nytt show, «Familiegreier»,  premiere 26.januar 2017 på Latter i Oslo). To barn på 10 og 8.

Les mer og få billettinformasjon om Lykkebobler på Facebook.

Ønsker du bli støttemedlem i ECPAT Norge? Finn ut mer her.