Sted for avholdelse av årsmøte i ECPAT Norge endres

Møterommet i Karenslyst Allé er opptatt, slik at årsmøte i ECPAT Norge ikke kan avholdes der.

Grunnet opptatte møterom i ECPAT Norges lokaler i Karenslyst Allé 16, 0278 Oslo, må stedet for avholdelse av årsmøte endres. Årsmøtet vil flyttes til Bull & Co Advokatfirmas lokaler i Observatoriegaten 1 B, 7. etasje, 0203 Oslo. Lokalene ligger på Solli plass, rett bak Nasjonalbiblioteket.

Ved ankomst ring på ringeklokken «Bull & Co».

Vel møtt 5. april 2016 kl. 18:00.

Med vennlig hilsen
Styret i ECPAT Norge

Innkalling til ekstraordinært årsmøte i End Child Prostitution and Trafficking Norge

Styret i ECPAT Norge innkaller herved sine medlemmer til ekstraordinært årsmøte:

5. april 2016 kl. 18.00.

Ekstraordinært årsmøte avholdes i Karenslyst Allé 16, inngang D, 0278 Oslo. Trykk på ringeklokken «Dråpen i havet».

Saksliste:

  1. Åpning og konstituering
    1. Valg av møteleder
    2. Valg av referent
    3. Valg av to medlemmer til å underskrive protokollen
  2. Valg av nytt styremedlem, Ketil Lindseth

Ketil Lindseth er partner og seniorrådgiver i First House AS. Han har tidligere erfaring fra politikken, som statssekretær og politisk rådgiver, både på Stortinget og i regjeringen. I tillegg har han vært leder i Norges Idrettsforbund med ansvar for samfunn og kommunikasjon.

Vel møtt!

Med vennlig hilsen

Styret i ECPAT Norge

Nettavisen.no 3.02.2016 - 10-årige jenter voldtas 30 ganger daglig

Jenter i 9-12-årsalderen voldtas på bordeller i India opp til 30 ganger daglig uten at noen gjør noe. Det er den svenske avisen Expressen som avdekker den grusomme virkeligheten i Indias storbyer, der barneprostisusjon har blitt en industri.

Den svenske organisasjonen LoveNepal arbeider for fullt med å hjelpe - og frigi de unge jentene. - De lever under helt umenneskelige forhold, siger Jonatan Alfvén i LoveNepal til Expressen.

Les hele artikkelen her

NRK 29 november 2015 Politiet sliter med å rekruttere - Få vil etterforske overgrep mot barn

Politiet sier de ser en eksplosiv økning av overgrepsmateriale med barn på internett, men de sliter med å få nok folk til å etterforske sakene. Ifølge Interpols globale register er Norge det landet i verden, som i forhold til folketall, har flest ofre og gjerningsmenn tilknyttet seksuelle overgrep mot barn på internett. 226 norske ofre er ifølge VG registrert i Interpols database. Det er kun de som er identifisert, og mørketallene er enorme. Justis- og beredskapsdepartementet innrømmer at situasjonen er for dårlig, men lover en endring med den nye politireformen. «Vi har sett en del bekymringsfulle eksempler som viser at vi har en lang vei å gå. Hvis vi ikke for alvor tar tak i disse utfordringene snarest, kan konsekvensene bli at flere barn bli offer for grusomme handlinger», sier Statssekretær Vidar Brein Karlsen.

Les mer om saken her

Abc nyheter 17.02.2012 - Fant overgrepsbilder hos lærer

En mannlig lærer fra Sunnmøre er tiltalt for oppbevaring av bilder som viser seksuelle overgrep eller framstillinger som seksualiserer barn. Politiadvokat Kjell-Sigve Haugland i Sunnmøre politidistrikt karakteriserer saken som stor og alvorlig. «Det er alvorlig når en person har nesten 5.000 bilder med barnepornografisk innhold, sier Haugland». 

Les mer om saken her