Din trygghet som giver

Når du gir økonomisk støtte til ECPAT sørger du for at vi kan kjempe mot seksuell utnytting av barn. Hver eneste gave er like viktig. Derfor har vi som mål å behandle deg og bidragene dine med den største respekt, ydmykhet og takknemlighet.

Når du gir, lover vi at:

  • Vi til enhver tid vil respektere deg og dine ønsker som giver

  • Vi respekterer reservasjoner mot adresserte henvendelser og reklame

  • Vår innsamling er etisk forankret

  • Vår innsamling følger lovverket

ECPAT Norge forholder seg til instanser og lovverk som Datatilsynet og Personopplysningsloven, Reservasjonsregisteret i Brønnøysund, og General Data Potection Regulation (GDPR).

Samtidig behandles dine personopplysninger helt konfidensielt, og vi vil på ikke noe tidspunkt gi eller selge disse opplysningene til noen andre interessenter. Alle personopplysninger behandles i henhold til Personopplysningslovens paragraf 8, og brukes kun til å oppfylle avtaler med deg som giver og til å drive informasjonsarbeid og innsamling for ECPAT. Unødvendige opplysninger vil bli slettet når oppbevaring ikke lenger er nødvendig ut fra formålet med oppbevaringen.

Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger, og du kan velge å gi din støtte anonymt.

Giverregisteret ECPAT Norge benytter, leveres av Solidus.

ECPAT Norge er medlem av Norges Innsamlingsråd og forplikter seg gjennom medlemskapet til å følge prinsippene for god innsamlingsskikk.

Behandlingsansvarlig i ECPAT Norge er generalsekretær Ann Kristin Vervik.